dimarts, 1 d’octubre del 2013

LA XERRADA DE DIJOUS…TOT UN ÈXIT!!

Hola famílies!

Esperem que esteu posant en pràctica els superpoders per aconseguir la felicitat! Gràcies a en Juanjo, la xerrada va ser molt amena, molt divertida i molt profitosa, i el millor de tot, que vàrem sortir amb unes quantes eines per canviar les nostres vides i buscar el camí de la felicitat. Des d'aquí li agraïm el seu entusiasme i els seus bons consells! I a vosaltres, famílies i mestres, la vostra participació!

Aquí teniu unes quantes fotos dels millors moments…

https://plus.google.com/photos/113833020378116773213/albums/5929240553457745473?authkey=CLqSp__W7PrPqwE

Si voleu saber més sobre el tema, aquí teniu algunes referències de llibres que us poden interessar:




Si esteu interessats en saber quines xerrades fa en Juanjo, o posar-vos en contacte amb ell per a qualsevol dubte, consulta, intercanvi d'opinió, felicitació per la xerrada, etc, aquí teniu el seu e-mail. Ell estarà encantat de comunicar-se amb vosaltres!

info@juanjofernandez.com



Juanjo fernández triptic_2013_14-4 

Fins aviat!!

Equip FEAC.

1 comentari:

  1. Per a mi va ser un plaer compartir amb vosaltres la xerrada de dijous. Us diré un secret (no és res de l'altre món, però encara no ho havia comentat): la vostra va ser la primera xerrada que he fet aquest curs per a les famílies... i va ser una sort que fos per a un grup tan dinàmic, receptiu, acollidor i participatiu: ara tinc el vostre record com un senyal de bon auguri! Que tingueu un bon curs, sota la mirada amorosa de la Mare de Déu de la Mercè, i recordeu la vostra aposta: tot a la F, F de Fills, F de Família, F de FEAC... F de Felicitat!

    ResponElimina

Si voleu donar la vostra opinió o deixar algun comentari aquest és el lloc...